Voice-over

Sinds het begin van het jaar 2000 maak ik voice-overs voor videoproducties van charitatieve-, commerciële- en overheidsinstanties. Ter ondersteuning van het beeld en om de boodschap kracht bij te zetten, vertel ik het verhaal of spreek ik commentaar in. Onderzoek wijst uit dat het horen van een stem van een bekend persoon in een commercial beter aanslaat bij de doelgroep. Die herkenbaarheid creëert directe alertheid en focus. Graag spreek ik jouw commercial, webvideo, film, TV-programma in. Dat kan in mijn eigen studio of desgewenst op locatie.

Commercial

Commercials zijn effectief als je, in de korte tijd die je hebt, direct de aandacht krijgt van de doelgroep. Mijn stem is bekend bij het grote publiek, mede door mijn radiorol bij Omroep MAX. Ik gebruik in commercials de juiste intonatie die aansluit op jouw concept en doelgroep.

Films en webvideo’s

Een goede documentaire of film wordt gedragen door een verpletterende voice-over. De vertelstem neemt de kijker mee. Ik gebruik in film en webvideo’s de juiste intonatie die aansluit op jouw verhaal en doelgroep.

TV-programma’s

Vanuit het presenteren van TV-programma’s in combinatie met het inspreken van voice-overs beheers ik de perfecte balans. Ik gebruik als voice-over in jouw TV-programma de juiste intonatie die aansluit bij jouw concept en doelgroep.