Stem

Mijn werkzaamheden spitsen zich de laatste tijd vooral toe op mijn stem. Sinds 2000 maak ik voice-overs voor videoproducties van charitatieve-, commerciële- en overheidsinstanties. Ter ondersteuning van het beeld en om de boodschap kracht bij te zetten, vertel ik het verhaal of spreek ik commentaar in. Daarnaast lees ik sinds 2018 luisterboeken voor. Het luisterboek is enorm in opmars. De intensiteit van beleving van een luisterboek kan groter zijn dan van een leesboek. De rol van voorlezer is daarbij cruciaal. De stem, de intonatie, het leesritme, de match met het verhaal.
Graag spreek ik jouw commercial, film, webvideo, Tv-programma of luisterboek in.

Commercial

Commercials zijn effectief als je, in de korte tijd die je hebt, direct de aandacht krijgt van de doelgroep. Mijn stem is bekend bij het grote publiek, mede door mijn radiorol bij Omroep MAX. Ik gebruik in commercials de juiste intonatie die aansluit op jouw concept en doelgroep.

Films en webvideo’s

Een goede documentaire of film wordt gedragen door een verpletterende voice-over. De vertelstem neemt de kijker mee. Ik gebruik in film en webvideo’s de juiste intonatie die aansluit op jouw verhaal en doelgroep.

TV-programma’s

Vanuit het presenteren van TV-programma’s in combinatie met het inspreken van voice-overs beheers ik de perfecte balans. Ik gebruik als voice-over in jouw TV-programma de juiste intonatie die aansluit bij jouw concept en doelgroep.

Luisterboeken

Luisterboeken

“Luisteren is ook lezen”. Dat was het motto van de Week van het Luisterboek 2019. Het luisterboek is namelijk allang niet meer alleen een product voor mensen die niet of niet goed kunnen lezen. De intensiteit van beleving van een luisterboek kan zelfs nog groter zijn dan van een leesboek. De rol van voorlezer is daarbij cruciaal. De stem, de intonatie, het leesritme, de match met het verhaal. Graag lees ik jouw boek of verhaal voor, zodat het één groot luisterfeest wordt.