Podcasts

Podcasts

Ik hou ervan om mensen te entertainen, te informeren en te activeren. Podcast is wat dat betreft een ideale aanvulling op radio. Beluister hieronder enkele van de podcastseries en interviews die ik maakte of waar ik bij betrokken was als producer en regisseur.

De Holland Pop Festival Podcast

Woodstock in het Kralingse Bos in Rotterdam. 50 jaar liefde, vrijheid en muziek. In deze achtdelige serie horen we de organisatoren, muzikanten, roadies, politie, fotografen én bezoekers van dit legendarische festival dat het eerste driedaagse popfestival op het Europese vasteland was. Het antwoord op Woodstock, dat een jaar eerder in Amerika had plaatsgevonden.

Tom Jones, het interview

In verband met de release van het album ‘Surrounded by time’ deed ik, als enige radiomaker van Nederland, een interview met Sir Tom Jones. Je begrijpt dat ik daar hartstikke trots op ben. Je hoort Tom Jones over zijn songkeuze, de werkwijze van producer Ethan Johns, de dood van zijn vrouw Linda en het leven zelf.

Duurzaam denken en doen

Dit jaar produceerde ik de podcastserie ‘Duurzaam denken en doen’ voor het bedrijf de Duurzame Organisatie. Eigenaar en podcasthost Katja Dekker interviewt mensen die in hun bedrijf vorm geven aan verduurzaming. Ik deed de opname en editing van deze podcasts en ik gaf host Katja Dekker interviewtraining en -coaching. Van de verhalen die ik tijdens de productie hoorde heb ik heel veel geleerd. Je kan in deze serie alle leerzame verhalen horen.